Három író, három izgalmas online történet, egy blog. Szeretettel köszöntünk a világunkban, és jó olvasást!

A három Muskétás, avagy Benina, Spirit Bliss és Szurovecz Kitti

2013. május 1., szerda

Üdvözlünk A három Muskétás világában!

Drága jelenlegi és leendő Olvasóink!


2010-ben az a szerencse ért minket, hogy írótársakká váltunk. Egy kiadónál, egy időben jelentek meg a regényeink, Beninának és nekem (Spirit Blissnek) az első, Kittinek pedig a második. Már az első közös könyvbemutatónk előtt ránk ragadt a három Muskétás név, mivel amellett, hogy együtt dolgozunk, össze is barátkoztunk, mindig segítjük és támogatjuk egymást. :)



Nemrég új ötlet pattant ki az agyunkból, egy közös projekt terve.



Nos, mint tudjátok, az elmúlt években egyre kevesebb a szabadidőnk, így például én is kissé elmaradtam a blogolással. Na jó, beismerem, nagyon elmaradtam. :D Úgy elvezetni egy blogot, honlapot, hogy hetente legyen minőségi friss, és ezáltal ne unatkozzatok, hatalmas munka. Egyedül pedig már nem ment. Viszont imádunk titeket, nagyon szeretnénk, ha nem unatkoznátok addig, míg egy-egy könyvünk megjelenik, ezért törtünk a fejünket, hogyan is küszöbölhetnénk ki a problémákat. Aztán rájöttünk! :) Ha egyedül nem is megy, közösen működhet! Vagy ha stílusos akarok lenni: Egy mindenkiért, mindenki egyért! :)



Szóval, nem húzom tovább az időt, mondom a titkot: indítunk egy közös blogot, amelyre felváltva írunk majd egy-egy online regényt. Minden héten lesz új fejezet, de felváltva kaptok majd frisst a történeteinkből. Így nekünk sem lesznek időgondjaink, rendszeresen, minőségi fejezeteket tudunk adni nektek, és nektek is mindig lesz mit olvasni. :)



Hogy pontosan milyen történetekbe is kezdünk? Nos, ez egyelőre még titok, de hamarosan eláruljuk nektek! :) Addig is, csatlakozzatok a közös blogunk Facebook oldalához, hogy elsőként juthasson el hozzátok minden információ! :)



Tehát, szeretettel köszöntünk a három Muskétás világában! Reméljük, hogy beköltözöl hozzánk állandó vendégként, vagy legalább is visszajáró vendéggé válsz! Mi igyekszünk, hogy így legyen! :)



Sok szeretettel: A három Muskétás, Benina, Kitti és Spirit

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése